Baby-Dump

De komst van je tweeling is erg spannend en vraagt ook nog eens veel voorbereiding. Natuurlijk wil je zoveel mogelijk genieten van jouw tweelingzwangerschap en weinig stress ervaren. Het is dan ook handig als je alles voor je babyuitzet bij een winkel kan aanschaffen. Dit kan bij Baby-Dump. Hier vind je alles voor je tweeling tegen een fijne prijs.

Alles voor je tweeling

Baby-Dump heeft veertien vestigingen in Nederland. Er is dus altijd wel een winkel bij jou in de buurt te vinden. Als je liever online shopt is dat ook mogelijk. Baby-Dump heeft een webshop waar je dezelfde producten vindt als in de winkel. Bovendien heeft de webshop een apart menu voor tweelingen. Superhandig, want hier vind je veel items die je nodig hebt voor je tweeling, zoals een tweelingwandelwagen of tweelingbox.

Kwalitatief hoogstaande merken

Bij Baby-Dump vind je producten van kwalitatief hoogstaande babymerken, zoals Happy Baby, Chicco, Koelstra, Topmark, Maxi-Cosi, iCandy, Bugaboo, Bopita, MiniMonkey en Joolz. De babyitems zijn niet alleen van een goede kwaliteit, maar ook fijn geprijsd. Het ruime aanbod van merken en producten is prettig, want zo vind je altijd iets dat bij jouw interieur past.

Altijd de laagste prijs met de prijsgarantie

Baby-Dump biedt je een prijsgarantie. Hier koop je dus altijd producten tegen de laagste prijs. Afhankelijk van het product geldt deze garantie tot aan de geboorte van je tweeling of tot één maand na de aankoop. Is hetzelfde product ergens anders goedkoper? Dan krijg je je geld terug.

Op en Top Zwanger

Positiekleding van topmerken bij Baby-Dump

Ook als je zwanger bent, wil je er leuk en trendy uitzien. Baby-Dump heeft een ruim assortiment met de nieuwste positiekleding van topmerken als Mamalicious, Noppies, Supermom, Love2Wait, Carriwell, Queen Mum en Queen Mum Sisters. Ga er dus lekker voor zitten en bestel een fijne, trendy outfit online.

Babyartikelen reserveren

Duurt het nog zeker vier of vijf maanden totdat je baby komt? En wil je niet direct alles voor de babyuitzet aanschaffen? Dan kun je een artikel tot een gewenste datum reserveren. Op het moment dat je de gereserveerde spulletjes nodig hebt, kun je ze zelf ophalen in de winkel of deze thuis laten bezorgen door de bezorgservice van Baby-Dump. Dat is nog eens handig!

Website Baby-Dump