BabyPlanet

Bij het voorbereiden op de komst van je tweeling en het uitzoeken van alle schattige babyspulletjes laat je je natuurlijk graag inspireren en goed voorlichten. Wat heb je nu echt nodig voor de babyuitzet van je tweeling? Het team van BabyPlanet weet precies welke producten een aanrader voor jou zijn.

Kwaliteitsmerken voor baby’s en moeders

Bij BabyPlanet vind je veilige autostoeltjes voor je tweeling, complete babykamers, de nieuwste duo-kinderwagens, fijne kinderstoeltjes en trendy positiekleding. Het assortiment van de webshop bestaat uit producten voor baby’s en moeders van fijne kwaliteitsmerken als Joolz, Bébé-Jou, Mutsy, Jippies, Kees, BabyBjörn, Bugaboo, Noppies, Tummy Tub, iCandy, Ikkemikke, Woezel & Pip en nog veel meer merken.

Tweelingkorting bij BabyPlanet

Als tweelingmoeder heb je meer babyspulletjes nodig. BabyPlanet weet hoeveel geld het aanschaffen van de babyuitzet kost en komt je tegemoet met een tweelingkorting. Op hetzelfde tweede product dat je koopt, krijg je een korting van vijftien procent. Dit is nog eens lief voor je portemonnee. De tweelingkorting geldt als je aankopen doet in één van de zes winkels van BabyPlanet. Wil je online twee van dezelfde items voor je tweeling bestellen? Neem dan eerst contact op met BabyPlanet voor het ontvangen van de korting.

Alles wat je nodig hebt voor jou en je baby

Naast de webshop heeft BabyPlanet heeft vijf babywinkels in Drachten, Assen, Meppel en Groningen en een stadswinkel in Sneek. Dankzij de ruime ervaring nemen de hostesses altijd de tijd voor je om samen te zoeken wat bij jou en je tweeling past. Ze geven je altijd een persoonlijk en deskundig advies. Of het nu online is of in de winkel. De webshop bevat een chatscherm waar je al je vragen kunt stellen en direct een antwoord krijgt van een hostess. Door de goede hulp vind je alles wat je nodig hebt voor jou en je baby’s en ben je ook echt blij met jouw nieuwe babyspullen.

Op en Top Zwanger

Slim shoppen bij BabyPlanet met een voordeelaccount

Zin om online te shoppen bij BabyPlanet? Maak dan eerst voordeelaccount aan. Het aanmaken van jouw persoonlijke account is heel eenvoudig en gratis. Met het voordeelaccount reken je jouw bestelling snel af, zie je alle product reviews in één overzicht en ontvang je een nieuwsbrief. Bovendien kan het team van BabyPlanet je nog sneller helpen. Ook biedt het voordeelaccount je de optie om een wensenlijst aan te maken en in te richten. Zo bestel je de producten pas wanneer het voor jou het beste uitkomt.

Website BabyPlanet