C&A

Bij C&A vind je hippe babykleding voor een betaalbare prijs. Hier koop je complete outfits, de leukste rompertjes en de schattigste broekjes voor een scherpe prijs. Dit is natuurlijk heel fijn als je binnenkort een tweeling verwacht. Met de comfortabele kleding van C&A zijn je baby’s altijd trendy gekleed.

Betaalbare kleding voor jongens en meiden

De komst van je tweeling is een heel speciale gebeurtenis. Natuurlijk wil je dat het jouw kindjes aan niets ontbreekt. Daarom begin je al maanden voor de geboorte met de voorbereidingen. Het kopen van babykleding hoort hier natuurlijk ook bij. Voor veel aanstaande tweelingmama’s is dit het allerleukste om te doen. C&A heeft een ruim assortiment van betaalbare kleding voor kleine jongens en meiden.

Kleding voor alle baby’s

De collectie babymode van C&A is ruim en geschikt voor alle ontwikkelingsfases van jouw kindjes. Zo vind je bij C&A kleding voor pasgeboren baby’s, maar ook voor kindjes van een paar weken of een paar maanden. De babycollectie bestaat onder andere uit rompertjes, hemdjes, truitjes, shirtjes, jasjes, vestjes, sokjes en nog veel meer leuke, schattige babykleding.  De collectie is onderverdeeld in drie categorieën:

  • Babykleding voor de pasgeborenen: babykleding in de maten 50 tot en met 68. Deze kleding is geschikt voor pasgeboren baby’s van nul tot zes maanden.
  • Babymeisjeskleding: kleertjes in de maten 62 tot en met 92 voor meisjes vanaf twee maanden tot twee jaar
  • Babyjongenskleding: kleding in de maten 62 tot en met 92 voor jongens vanaf twee maanden tot twee jaar.

Verschillende merken babykleding bij C&A

Benieuwd naar de babykleding van C&A? Kijk dan eens in de webshop. Hier vind je het volledige aanbod kleding voor jongens- en meisjesbaby’s. C&A heeft verschillende merken babykleding. Zo heb je voor meiden en jongens onder meer de keuze uit Disney, Baby Club en Disney Baby. Dit zijn de eigen merken van C&A.

Op en Top Zwanger

Je tweeling ziet er tiptop uit

De collectie babykleding van C&A bestaat uit kleding van zachte en comfortabele stoffen en veilige materialen. Zo bevatten de items geen scherpe randjes, grove naden, stiksels, kraaltjes of knoopjes. Tijdens het ontwerpen van de collectie, kijken de ontwerpers van C&A nauwkeurig naar het ontwerp, de veiligheid en het materiaalgebruik. Alle kledingstukken zijn uitvoerig getest. In de kleding van C&A kunnen je baby’s dus goed bewegen en zijn ze prima beschermd. Bovendien ziet je tweeling er ook nog eens tiptop uit!

Website C&A