Chicco

Het Italiaanse merk Chicco biedt een breed assortiment aan babyspullen voor jouw tweeling. Het maakt niet uit of je nu op zoek bent naar een duowandelwagen, babybedjes, eetstoelen, speelgoed of autostoeltjes, bij Chicco vind je het allemaal. Voor elke groeifase van jouw baby’s heeft dit merk gebruiksvriendelijke en veilige baby-artikelen.

Volledig afgestemd op jouw kindjes

De artikelen van Chicco zijn wereldwijd verkrijgbaar in 120 landen. Het merk ontwikkelt al meer dan zestig jaar babyproducten en wil zijn klanten altijd het beste bieden. Bij elke productie van een artikel luistert het merk naar de suggesties van kinderartsen en ouders. Een babyartikel van Chicco is dan ook volledig afgestemd op de behoeften je kindjes. Bekende voorbeelden hiervan zijn de duo-wandelwagen Echo Twin, het wiegje Chicco Next 2 Me en de digitale babyfoon.

Tweelingwandelwagen Echo Twin

Op zoek naar een tweelingwagen waarin je jouw tweeling kunt meenemen om te wandelen en om boodschappen te doen? Dan is de Chicco Echo Twin duowandelwagen ideaal voor jouw tweeling. Deze buggy is lekker wendbaar en licht. Je kindjes liggen of zitten heerlijk comfortabel in de zitjes. De rugleuning van de zitjes verstel je eenvoudig in een één van de vier gewenste standen, zoals de ligstand. De Echo Twin tweelingwagen kan je gebruiken vanaf de geboorte van je tweeling tot drie jaar. De wandelwagen heeft integrale regenbekleding, een dubbele zonnekap en een dubbele boodschappenmand.

Chicco Next 2 Me wiegje

Wil je dat je baby’s naast jullie slapen? Dan heeft Chicco hier speciale babybedjes voor. In de Next2Me wiegjes slapen je kindjes altijd veilig naast jullie en slapen jullie zelf ook lekker. Bovendien kun je jouw tweeling zo makkelijk voeden. De wiegjes hebben een wasbare hoes, zijn licht van gewicht en heel makkelijk te monteren.

Op en Top Zwanger

Digitale babyfoon van Chicco

Met een digitale babyfoon weet je altijd of jouw baby’s nog lekker slapen of al wakker zijn. Met de Top Digital Audio Baby Monitor houd je contact met je tweeling. Bovendien helpt deze babyfoon je om de dag te organiseren. Het apparaat geeft vijf verschillende signalen af die je laten weten of het bijvoorbeeld tijd is om te voeden of te slapen. Ook weet je altijd wat de temperatuur is in de babykamer.

Website Chicco