Een aantal originele kraamcadeau ideeën

kraamcadeau

Met deze originele kraamcadeau ideeën vind je inspiratie om een cadeau te vinden voor een pasgeboren kindje. Je kunt een pasgeboren kindje natuurlijk zien als een klein wonder en daarom wil je een origineel cadeau geven. Met deze kleine selectie van kraamcadeau ideeën kun je de ouders van het kindje echt verrassen. Deze tips zijn origineel en zijn ontzettend leuk om te geven. Anderen zullen zich afvragen hoe je zo’n origineel kraamcadeau hebt bedacht.

Een armband met naam van het kindje

Een armband met de naam van het kindje is ontzettend origineel en leuk om cadeau te geven. Niet heel veel kraamcadeaus worden ook daadwerkelijk bewaard gehouden door de ouders. Soms plaatsen ouders kraamcadeaus op Marktplaats zodra het kindje te groot wordt. Een armband is een sieraad en heeft een speciale waarde voor ouders. Het is een herinnering aan de geboorte van de baby en een hele waardevolle. Zo’n sieraad wordt gekoesterd en bewaard als het kindje groter wordt. Je kunt kiezen voor een gouden of zilveren armbandje met naam. 

Een cadeau voor de toekomst

Tijdens de kraamperiode krijg je ontzettend veel speelgoed voor de eerste jaren van je kindje. Maar hoe leuk is het om alvast speelgoed voor (iets) later te krijgen? Denk bijvoorbeeld aan leuk bouwspeelgoed. Zo kun je bijvoorbeeld Duplo wegenplaten op Uniblocks.nl aanschaffen waarmee urenlang gebouwd kan worden aan wegen.

Bewaar herinneringen met een herinneringsdoos

Je maakt met je kindje het eerste jaar vele herinneringen. Daarom is een ontzettend leuk persoonlijk cadeau om te geven een herinneringsdoos. Je kunt zo’n doos persoonlijk maken met de naam van het kindje. In een herinneringsdoos kun je allerlei speciale spullen bewaren. Denk bijvoorbeeld aan haartjes, navelstreng, echofoto’s of zwangerschaptest. Dat maakt dat een herinneringsdoos ontzettend leuk is om te geven en je kunt er ook nog een klein leuk cadeautje indoen om het geschenk nog leuker te maken. 

Op en Top Zwanger

Leuke decoratie in de vorm van een naamslinger

Eén van de origineelste cadeaus om te geven is een naamslinger. De naam is immers ontzettend belangrijk voor de ouders en er is goed over nagedacht. Ze zijn samen te het besluit gekomen en dat maakt het allemaal extra bijzonder en speciaal. Een naamslinger met de naam van het kindje kun je overal in huis ophangen zoals in de kinderkamer. Het is een hele leuke decoratie om je huis mee te versieren. Een naamslinger is altijd een leuk cadeau en de kans is klein dat iemand anders dit al als cadeau heeft gegeven. Heel origineel dus.

Comments are disabled.