Inspiratie voor de babykamer

baby

Ben jij binnenkort van plan om alvast spullen in huis te halen voor jouw aankomende kindje? Er zijn heel veel verschillende spullen om in te slaan als het om baby’s gaat. Zo kan je eindeloos kleding inkopen, een mooi babybed en leuke decoratie. Het is erg lastig wat je dan wel wilt halen en niet, er is namelijk heel erg veel keus.

Decoratie op de muur

Je zal vast al op Pinterest of andere sites hebben gekeken voor leuke inspiratie voor jouw babykamer. Wil je de kamer roze, blauw of weet je nog niet wat het geslacht van de baby zal zijn en ga je voor wat natuurlijke kleuren? Alles is goed en leuk.

Een leuke touch aan jouw babykamer is decoratie aan de muur. Denk hier bijvoorbeeld aan leuke posters met foto’s van de baby in de buik. Ook kun je er een collage van maken door de foto’s van in de buik en na de geboorte samen te plakken en daar een mooie poster van maken.

Ook heb je stickers voor op de muur, zo geef je de kamer een leuke sfeer. Er zijn veel verschillende stickers verkrijgbaar. Muurstickers babykamer zijn gemakkelijk online te vinden. Er zijn stickers van de naam, mocht je die al weten en van dieren, figuren en andere leuke symbolen. Ook kan je stickers halen met een eigen tekst én kan je stickers helemaal zelf ontwerpen. Hoe tof is dat!

Op en Top Zwanger

Meubels voor de babykamer

Naast de decoratie op de muur is het erg leuk om meubels aan te schaffen die bij elkaar passen, als je dat leuk vindt natuurlijk! Of misschien wel je eigen babybedje waar je vroeger altijd in lag. Hierbij kun je dingen van toen jullie baby waren aan toevoegen. Op deze manier wordt de kamer heel erg eigen en zal de baby in een hele fijne nachtrust hebben.

Houd er bij de indeling rekening met veiligheid. Dit geldt niet alleen voor je baby, maar ook voor jou als ouder. Je zult namelijk vaak midden in de nacht eruit moeten om voor je kleintje te zorgen. Zorg ervoor dat er altijd een vrij looppad is in de babykamer, zodat jij in het donker niet over spullen kunt struikelen. Zo is de kamer veilig voor iedereen.

Comments are disabled.