Koeka

Op zoek naar een functioneel babyproduct dat ook nog eens past bij je interieur? Neem dan eens een kijkje in de collectie van Koeka. Dit Nederlandse merk biedt een ruim aanbod babyproducten op het gebied van slapen en verzorgen. De collectie van Koeka bestaat onder meer uit fijne badstofproducten, zoals een omslagdoek met buidel, een commode-overtrek met losse lap en speendoekjes.

Functioneel en matchend met het interieur

Het merk Koeka is in 1998 opgericht door Margareth de Haas en Jeannette Kraaijeveld. De twee oprichtsters hebben een duidelijke visie op de ontwerpen. De producten van Koeka zijn niet alleen functioneel voor je baby’s en voor jou, maar matchen ook goed met het interieur van de babykamer.

Koeka, een internationaal lifestylemerk

Sinds de oprichting is Koeka uitgegroeid tot een internationaal lifestylemerk. De collectie van dit merk bestaat uit meer dan 125 unieke babyitems in tal van kleuren. Het merk heeft meer dan 220 verkooppunten wereldwijd. Zo worden de producten van Koeka niet alleen verkocht in Nederland, maar ook in Duitsland, Frankrijk, België, Engeland, Zwitserland, Italië, Tsjechië, Spanje, Curaçao, Singapore en Polen.

Een vaste collectie en twee wisselende collecties

Koeka heeft een vaste collectie waarvan de producten altijd op voorraad zijn en snel geleverd worden. Het merk breidt de vaste collectie geregeld uit met nieuwe items en kleuren. Verder ontwerpt het team van Koeka elke jaar een zomer- en een wintercollectie. Het fijne is dat je alle producten onderling met elkaar kunt combineren.

Op en Top Zwanger

Leuke accessoires voor de babykamer

De items van Koeka zijn niet alleen functioneel voor jouw baby’s, maar vormen ook nog eens leuke accessoires in de babykamer. De producten kun je dan ook prima als decoratie gebruiken. Een voorbeeld hiervan zijn de roze en blauw gekleurde opbergzakken. Deze items zijn niet alleen superhandig om boekjes, verzorgingsartikelen of speelgoed in te bewaren, maar ook ontzettend leuk om aan de muur te hangen. Hetzelfde geldt voor de opbergmanden, waarin je tal van speeltjes kwijt kunt, zodat de babykamer netjes opgeruimd is.

Comfortabele, zachte materialen

De producten van Koeka zijn allemaal gemaakt van comfortabele, zachte materialen, zoals flanel, teddy en badstof. Verder zijn de babyitems van canvas en wafel ook erg populair. Voor de voering van de producten is meestal gebruikgemaakt van flanel en teddy. Aangezien de meeste items verkrijgbaar zijn in diverse kleuren, vind je bij Koeka altijd wel iets dat bij het interieur van jouw woning of de babykamer past.

Website Koeka