Maxi Cosi

Denk je aan autostoeltjes dan denk je automatisch aan het merk Maxi Cosi. Dit merk heeft al meer dan dertig jaar ervaring met het ontwikkelen van autostoeltjes. Maxi Cosi vindt het belangrijk dat jij en je tweeling optimaal van een autorit kunnen genieten. In de autostoeltjes van Maxi Cosi zitten jouw kindjes veilig, vast en comfortabel.

Autostoeltjes van een hoogwaardige kwaliteit

De autostoeltjes van Maxi Cosi zijn niet voor niets een begrip in de kinderwereld. Zo scoren ze erg hoog bij de nationale autostoeltesten van de ANWB en de Consumentenbond. Deze stoeltjes zijn van een hoogwaardige kwaliteit, veilig en sluiten perfect aan op de kinderwagens. Naast autostoeltjes heeft Maxi Cosi namelijk ook kinderwagens, zoals de Dana For2 voor jouw tweeling. De stoeltjes klik je in één keer vast aan de kinderwagen.

Maxi Cosi: een autostoeltje voor elk type auto

Als je van plan bent om een Maxi Cosi aan te schaffen, is het verstandig om eerst kijken wat voor auto je hebt. Het onderstel van het autostoeltje moet je bevestigen aan de autobank. Dit kan met behulp van gordels of Isofix. Op de website van het merk zelf zie je welk type autostoeltje bij jouw auto past. Je weet dan zeker dat je de juiste autostoeltjes voor jouw tweeling besteld en dat jouw kindjes straks genieten van een leuke en comfortabele autorit.

Dana For2 tweezits-buggy

Met de Maxi Cosi Dana For2 tweezits-buggy kan je eenvoudig op pad met jouw tweeling. Deze lichtgewicht buggy past door alle standaard deuropeningen. Ook het navigeren door smalle ruimtes is heel eenvoudig. De wandelwagen vouw je compact in, zodat deze ook in je kofferbak past. Bovendien kun je de buggy nog verder uitbreiden met diverse accessoires, zoals warme voetenzakjes. Je autostoeltjes van Maxi Cosi passen eenvoudig in de Dana For2. Zo kunnen jouw kleintjes dus lekker doorslapen, terwijl je ze van de auto naar de kinderwagen verhuist.

Op en Top Zwanger

Levenslange garantie op je aankoop

Wil je een autostoeltje of duowandelwagen aanschaffen van Maxi Cosi? Dan biedt het merk jou een levenslange garantie op je aankoop. Je maakt aanspraak op deze levenslange garantie door jouw Maxi Cosi aankoop binnen drie maanden te registreren. Met deze garantie kun je dus altijd zorgeloos op pad.

Website Maxi Cosi