Neutral

De huidjes van jouw baby’s zijn gevoelig en kunnen snel geïrriteerd raken door stoffen als parfum. De producten van Neutral zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige babyhuid en bevatten geen parfum en kleurstoffen. Met een product van Neutral verzorg jij jouw baby’s optimaal en voorkom je dat ze geen last krijgen van een geïrriteerde babyhuid.

Het allerbeste voor jouw tweeling

Natuurlijk wil je alleen het allerbeste voor jouw tweeling. Om te voorkomen dat je kindjes geen huidirritatie krijgen, gebruik je geen geparfumeerde producten en wasverzachter. Toch is het slim om ook eens goed te kijken welke ingrediënten een babyverzorgingsproduct bevat. Veel verzorgingsproducten voor baby’s bevatten parfum en kleurstoffen.

Geen parfum en kleurstoffen

Ook al staat er op een product vermeld dat het pH neutraal is en dermatologisch getest, toch geeft dit geen garantie dat het product geen huidirritatie veroorzaakt. De kans is dan ook groot dat je kindjes erop reageren. Dermatologisch getest geeft alleen maar aan dat het verzorgingsproduct getest is. Je weet dus niets over de uitkomst van deze test. Voor echte zekerheid kies je voor een product dat helemaal geen parfum of kleurstoffen bevat. De verzorgingsproducten van Neutral bevatten nul procent parfum en nul procent kleurstoffen.

Parfum veroorzaakt allergieën

Als een babyverzorgingsproduct parfum bevat, zou je het moeten mijden. Dit ingrediënt is namelijk een grote veroorzaker van allergieën voor verzorgingsproducten. Als je een geparfumeerd babyverzorgingsproduct gebruikt, merk je niet altijd direct dat je baby hier gevoelig voor is. Je kindje bouwt de allergie namelijk langzaam en krijgt pas na een paar weken of een paar maanden een allergische reactie. Om dit risico te verminderen, is het verstandig om ongeparfumeerde babyproducten te gebruiken, zoals Neutral wasgel, babyshampoo, babyolie en babydoekjes.

Op en Top Zwanger

Verzorgingsproducten van Neutral voor de allerkleinsten

Het Deense merk Neutral ontwikkelt al ruim een kwart eeuw huidvriendelijke verzorgingsproducten. Intussen is dit internationale merk een begrip geworden. De babyverzorgingsproducten van Neutral zijn speciaal ontwikkeld voor de allerkleinsten. Deze producten zijn parfum- en kleurstofvrij en geschikt voor dagelijks gebruik. Met de babyproducten van Neutral behoud je de controle over de huidconditie van jouw baby’s. Je kiest dan voor gezonde producten die mild zijn voor de huid van je kindjes.

Website Neutral