Originele geboortekaartjes

geboortekaartje

Of het nu gaat om een verjaardag, geboorte of zomaar verras iemand met een persoonlijk tintje. Een geboortjekaartje kopen kan voor elke gelegenheid en is altijd een originele verassing. Wij hebben speciaal samengestelde geboortjekaartjeen voor elke gelegenheid. Een geboortjekaartje is leuk om te krijgen en wij maken er altijd iets speciaals van. Elke kaartje is ontworpen voor de gekozen gelegenheid.

Zelf samenstellen

Uiteraard als u zelf een mooi geboortjekaartje wil samenstellen kan dat ook. Geeft u gerust aan welke dingen u leuk vindt om te geven en wij maken er een fantastisch geboortjekaartje van. Zo geeft u een cadeau dat helemaal aansluit bij de persoon zelf.

Maak het extra persoonlijk

Bij elk kaartje is het mogelijk om er een persoonlijke boodschap bij te voegen. De boodschap komt op een sierlijk kaartje te staan zodat het echt uw persoonlijke boodschap word.

Bezorgen door heel Nederland

Uw persoonlijke geboortjekaartje kunnen wij bezorgen door heel Nederland. Als u zelf even geen tijd heeft kunt u diegene toch nog even laten weten dat u aan haar of hem denkt door een mooi geboortjekaartje te geven.

Op en Top Zwanger

Geboortjekaartje kopen voor elk budget

Geboortjekaartje sturen hoeft niet duur te zijn. Wij hebben manden voor elk budget. Alle manden zijn van dezelfde luxe kwaliteit. Dus ook zomaar even een cadeau geven is nu nog voordeliger.

Comments are disabled.