Voorbereidingen voor zwangerschap van een tweeling

zwangere vrouw

Hoera je bent zwanger! Van een tweeling… Gefeliciteerd! Maar je hebt wel een dubbele babyuitzet nodig. Twee wiegjes, nog meer luiers en luierpakjes, flesjes, twee wipstoeltjes en nog veel meer. Gelukkig heb je nog even de tijd om voorbereidingen te treffen voordat je kleintjes geboren worden.

 

Maak een checklist

Eigenlijk bereid je je op een tweeling hetzelfde voor als op de geboorte van één kindje. Het enige verschil is, is dat je van sommige dingen twee exemplaren nodig hebt. Begin daarom eerst met het maken van een checklist waarop je alles neerzet wat je nodig hebt na de bevalling. Zo kun je iedere stap gemakkelijk zetten en kun je niets vergeten.

 

Baby uitzet

Vraag je ook af of je wel echt twee badjes nodig hebt, of kun je je kindjes straks beter om de beurt badderen? En ze kunnen best samen in een box liggen en spelen. Je hebt natuurlijk wel twee bedjes nodig, twee flesjes per baby en extra rompertjes – want die kun je nooit genoeg hebben.

 

Uitzet voor papa en mama

Zelf heb je ook het een en ander nodig om straks je kindjes te kunnen voeden of om onderweg een luier te verschonen. Mama’s die moedermelk gaan kolven raden we hiervoor een speciale tas aan met koelelementen, zodat de melk direct bewaard kan worden. Voor papa’s en mama’s die voor een tweeling verschillende luiers, billendoekjes, zinkzalfjes en schone setjes kleding willen meenemen, is een grote luiertas geen overbodige luxe.

Op en Top Zwanger

 

Multifunctionele luiertassen

Wil je geen standaard babytas, maar eentje waar je ook nog een tablet, laptop of andere spulletjes voor jezelf in mee kan nemen? Kies dan voor een van de luxe luiertassen. Compleet met vak voor je laptop, luiermatje voor de baby’s en heel veel ruimte om veel voor je kleintjes in mee te nemen. De hippe uitstraling zorgt ervoor dat je het met heel veel plezier zal gaan gebruiken.

Comments are disabled.